Tweets

Mijn Tweets

France 2020. Je komt vreedzaam voor je mening uit, je bent tegen Macron. Vervolgens trekt een politiebruut je liggend over de straat.
#onzebuuriseendictatuur
#ViolencesPolicieres #GiletsJaunes

Fotograaf @BarzilaiMartin was ooggetuige toen politieagent demonstrant mishandelde.

De foto die hij maakte is aangrijpend, hard, symbolisch voor het staatsgeweld en toont opnieuw het volledig losgaan van agenten gedurende de #GiletsJaunes revolte.

https://twitter.com/NiemandsKnegt/status/1218550711706968064?s=20

Twitter feed video.Fotograaf @BarzilaiMartin was ooggetuige toen politieagent demonstrant mishandelde.

De foto die hij maakte is aangrijpend, hard, symbolisch voor  het staatsgeweld en toont opnieuw het volledig losgaan van agenten gedurende de #GiletsJaunes revolte.

https://t.co/5GzIRrDqay
Niemands Knegt@NiemandsKnegt

#GiletsJaunes Acte 62 - Parijs

Een reeds op de grond liggende, gefixeerde, en, volgens ooggetuigen ter plekke, gewonde man krijgt nog een paar beuken van de agent die op hem zit...

En daarom zijn Macron en de zijnen zo gehaat.

📽️ @azetyparis

Dus als rvim mensen omkoopt voor vaccinatie is dat oké, maar als iemand het doet om niet te vaccineren is dat schandalig etc? Ze heeft dus weldegelijk een punt.

Twitter feed video.Dus als rvim mensen omkoopt voor vaccinatie is dat oké, maar als iemand het doet om niet te vaccineren is dat schandalig etc? Ze heeft dus weldegelijk een punt.
Birgit Verhoeven@BirgitVerhoeven

Wat er tijdens dit interview gebeurt, is té vreemd.
Ik wist even niet wat ik er mee moest, maar ik ben eruit. Dit moet ik delen. Eva van Zeeland bood zwangere vrouwen een blender aan als ze zich niet laten vaccineren. Dit is overigens niet het hele interview. Kijk!

Net ff naar @op1npo gekeken en petje af voor @pvvfaber scherp. Netjes dat @XandervdWulp de aanval door de presentatoren op Faber naar het juiste perspectief probeert te brengen.
.

Load More...

[kpvc_

2578 Views 4 Today